Aktuelle

Kunst fra vår kolleksjon

I galleriet nå kan du se kunst fra flere av kunstnerene vi representerer. Bodil Drange Pedersen står sentralt i utstillingen akkurat nå, med sine portretter av trær. Vi stiller også ut verk fra Kristin Holm Dybvig, Francisco Munoz, Børge Bredenbekk, Ståle Gerhardsen, Magnus Gjøen, Jeanette Lafontine, Robert Klausen, Luis Bivar med flere. Originaler og trykk fra denne utstillingen kan kjøpes direkte fra veggen, og utstillingen vil derfor endre seg hele tiden!

Sommer

2023

Kommende

Soloutstilling med Børge Bredenbekk

Endelig kan vi annonsere at Børge Bredenbekk kommer til Bergen i høst! Vi gleder oss stort til å vise frem verkene hans. Mer informasjon kommer etterhvert.

9. November

2023

Tidligere

Sommerutstillingen 2023

UTSTILLINGSÅPNING: Torsdag 22. Juni kl.16:00-19:00.

Flere av kunstnerne vil være til stede under åpningen. Vi håper så mange som mulig tar turen akkurat denne dagen. Ta med deg vennene dine, familien din, eller kanskje en første date på en hyggelig kulturell opplevelse en torsdags ettermiddag.

Med 16 kunstnere fra rundt om i hele landet, lover vi en variert og spennende utstilling som er verdt å få med seg.  

 

22. juni – 23. juli

2023

Gruppeutstilling

Marit Geraldine Bostad, Chloe McCarrick, Pernille S.R. Olsen og Ingri Egeberg stiller ut hos oss i Mars. Her vil dere se mye farger og liv, bevegelse, historiske referanser, personlige erfaringer og spennende motiver. Vi har valgt ut 4 svært forskjellige kunstnere, som alle viser stor kompetanse innenfor sitt kunstfelt.  Les mer her

3. mars – 1. april

2023

“Velbekomme”, Ståle Gerhardsen i Grieghallen

Endelig kan Grieghallen, Galleri GEO og Gerhardsen selv, ønske velkommen til Ståles separatutstilling “VELBEKOMME”.

Ståle Gerhardsens særegne strek har allerede vært en del av Grieghallen i mange år. Helt siden han utsmykket artistinngangen i 2018, har Ståle lengtet etter å fylle Grieghallen med mer kunst. Gerhardsen opererer i grensen mellom billedkunst og gatekunst (i tillegg kan han finne på å lage smykkekolleksjoner, bøker og klær). Les mer her.

01.12-08.01

2022

“Paperwork”, Ståle Gerhardsen

Samtidig som Ståle Gerhardsen har separatutstillingen “VELBEKOMME” i Grieghallen har han jaggu en separatutstilling på Galleri Geo også. Utstillingen har fått navnet “PAPERWORK”.
Utstillingen vil bestå av, du gjettet det, arbeid på papir.
Både originaler og grafikk. Det går også rykter om litt neoninstallasjoner.

01.12-08.01

2022

“Seaweed and Crowns”, Manuel Portioli

Serien med tittelen: Seaweed and crowns består av malerier på lerret og akvareller på papir. Arbeidene i serien henter i stor grad sin inspirasjon fra marine landskap og da med særlig fokus på selve livet i eller under havet. Den kalde og mørke havbunnen som er dekket av dette uoversiktlige og tilsynelatende kaos av tang og tare, men likevel kan oversettes fra det engelske ‘seabed’ til havbunn uten at noen protesterer. 

Januar

2022

“Ikke gi opp, Gi alt”, Ståle Gerhardsen

Utstillingen er den siste i rekken av fire jubileumsutstillinger Gerhardsen har i 2020, og blir å se hos oss den 5. November.

Gerhardsen viser nyere arbeid som inkluderer både maleri, grafikk og installasjoner. Det blir også lansering av de 10 siste håndkolorerte silketrykkene i serien “Forever tålmodig, utålmodig”. Les mer her.

November

2020

“ILU SRY 4GIVE ME TY” av Fredrik Wiig Sørensen

 Med utgangspunkt i det figurative maleriet blir det menneskelige noe jeg i stor grad vektlegger. Særlig gjelder dette forholdet mellom det naive og det sentimentale. Maleriet som sådan blir også en vesentlig tematikk ettersom malerihistorien også kan sees på som en bevissthetshistorie om mennesket som gradvis har blitt istand til å sanse, og danne seg et begrep om seg selv og sin plassering i verden. Derfor forsøker jeg selv å være i dialog med malerihistorien, hvor jeg til enhvertid undersøker mine egne holdninger til maleriet, og stiller de grunnleggende og tilsynelatende banale spørsmålene vedrørende hvorfor jeg maler, hva kan jeg male? På hvilke måter kan jeg male? Les mer her.

Oktober

2020

“A Moveable Beast”, Helge Skodvin

I 2013 stengte De naturhistoriske samlinger i Bergen dørene for publikum på grunn av ombygging og renovering av den ærverdige bygningen fra 1865. Samtlige dyr og objekter i samlingen måtte derfor flyttes til midlertidig oppbevaring andre steder i byen. Ikke en enkel oppgave når dyrene er store og skjøre. Noen av dyrene er ute av sitt display for første gang på nesten 150 år. A Moveable Beast er en dokumentasjon av hvordan dyrene hadde det under denne flyttingen.

Juni

2019

“The Observer”, SKURK

Etter å ha stått bak noen av de mest kreative verkene som er produsert på gaten de siste årene er Skurk endelig klar for sin første separatutstilling i hjembyen Bergen. Ny tematikk og nye idéer gjør at vi kan markere Desembers første dag med åpning av The Observer – en utstilling bestående av originalverk, installasjon, lyd og slipp av nye silketrykk. 

November

2018

Banksy utstilling hos Galleri GEO

Det var med stor glede Galleri GEO og lokale samlere kunne ønske velkommen til Bergens første Banksy-utstilling. Bergen var blant de første byene Banksy satt sitt preg på utenfor Englands landegrenser. Siden har Bergen og resten av verden fått et nært forhold til både Banksy og hans humoristiske, satiriske og samfunnskritiske kunstform.

Les mer her. 

November

2018