Om oss

Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over 30 år. Firmaet ble etablert I 1985 av Leif Halvorsen, som han fortsatt driver med sønnen Christoffer. Vi er i dag 7 ansatte, alle med lang bransjeerfaring og relevant bakgrunn. Vi er spesialisert på innramming av alle typer bilder, og har vårt eget topp moderne verksted i samme lokaler som butikken. Kundekretsen vår består av privatpersoner, gallerier, kunstnere, hoteller og andre bedrifter. Vi er medlem av Rammebransjeforbundet i Norge ( RF ). 

Du finner oss i Olav Kyrresgate 43, vis a vis Eldoradogården i Bergen sentrum! 
Kommer du med bil er det tillatt med av og pålessing utenfor butikken på alle hverdager mellom 10-14, samt 17-19 på torsdager når vi har langåpent. På lørdager er dette tillatt gjennom hele vår åpningstid. 

Galleri GEO ble etablert i 2013 og er et kunstgalleri som jobber med både etablerte og unge, fremadstormende kunstnere innenfor samtidskunst. Vi søker alltid etter nye kreative retninger for å sørge for at vi produserer nye innovative utstillinger og printslipp av høy kvalitet. I 2017 ble Galleri GEO en del av Ramme Service. Sammen er vi et moderne fire etasjers kunsthus som tilbyr et rikt utvalg av kunst, samt profesjonell innramming på det du skulle ønske. Vi gjør også utsmykning på oppdrag for både store og små bedrifter. 

 

Vi sees!