Varenummer: 7adb96f55b55 Kategorier: ,

I Forandring. I livet

Ingri Egeberg

Størrelse

80×100 cm

Edisjon

Original 1/1

Teknikk

Akryl og olje på lerret

Årstall

2022

kr 26,250.00

1 på lager

5% kunstavgift er inkludert i prisen

Dette verket er en del av gruppeutstillingen i anledning kvinnedagen på Galleri GEO. Ingri Egeberg stiller ut sammen med Marit Geraldine Bostad, Chloe McCarrick og Pernille S.R. Olsen. Utstillingen står til 01.04.2023

Ingri Egeberg er i konstant utvikling hvor hun eksperimenterer og undrer seg. I den siste serien verk studerer Ingri hva som skjer når mennesker står på tå. Først og fremst så endrer denne lille forandringen i måten vi står på hele uttrykket vårt. Selve silhuetten, og måten vi beveger oss på blir en helt annen.

Det Egeberg mener er mest interessant med mennesker som står på tå, er at en blir helt avhengig av hverandre. En kan stå på tå alene en liten stund, men før eller siden vil en måtte strekke ut en hånd til hverandre for støtte. Dette å støtte hverandre, og å være nær hverandre, er noe samfunnet kunne trengt mer av. Vi er blitt mer og mer innelåst i vår egen lille verden, og løfter ikke blikket nok til å se de rundt oss med den samme omtanken som vi gjerne burde. “Å stå på tå” er et slags symbol på at vi rett og slett trenger hverandre, og at vi trenger å både vise og motta støtte fra de rundt oss.