Kunstner

Ståle Gerhardsen

Ståle Gerhardsen: Kunst som omfavner inkludering, humor og lek!

Ståle Gerhardsen er en spennende kunstner som bryter barrierer mellom gatekunst og fine art. Hans unike verk feirer inkludering, relasjoner og bringer frem latter og lek. Med bevegelser og følelser, leker han seg frem med penselstrøkene.  Ståle maler på lerret, lager grafikk, smykkekolleksjoner, bøker. klær, og han maler på vegger rundt om i verden. Gerhardsen har mye kunst og kreativitet å by på, og vi har en stor kolleksjon av hans kunstverk hos Galleri GEO.

“Jeg lever for å lage og jeg lever av å lage. Flaks. Jeg gjør kunst. På alle måtene jeg synes er logisk å gjøre kunst på. Utsmykning, skulpturer, malerier, illustrasjoner, smykker, klær, installasjoner, fest, lyd, film, spray, kull, blekk, hva som helst. Jeg jobber mye med inkludering, relasjoner, humor og lek. Det er noe jeg føler verden trenger mer og mer av. Nestekjærlighet, samhold og lek. Derfor skriver jeg barnebøker om hvor mye en blyant kan inneholde. Derfor lager jeg vegger som oppfordrer til smilehulldyrking. Derfor maler jeg. Derfor tegner jeg. Derfor lager jeg. Mer undring og lek i monitor, takk.” sier Ståle Gerhardsen.

Ståle Gerhardsen har hatt flere separatutstillinger på Galleri GEO, der en av de var i selveste Grieghallen. Vi har tilgjengelig både originaler på lerret og papir, samt silketrykk, etsninger og mer.

Shop

Shop Ståle Gerhardsen