Finn en unik julegave!

news

 

På Galleri GEO har vi kunst i mange prisklasser og stiler, nettopp fordi vi mener kunst skal være tilgjengelig for alle. Kom innom galleriet, eller send oss en mail, så skal vi hjelpe med å finne noe som passer til akkurat deg, eller noen du er glad i. 

Hvert kunstverk er unikt og særegent, og bringer frem følelser i oss. Et kunstverk kan få oss til å føle oss glade eller undrende; sterke og kraftige, eller det kan ta oss dagdrømmende inn i en annen verden. Kunst kan minne oss på de viktige tingene i livet. Kunst er en helt spesiell gave som vil påvirke det daglige livet til den som er så heldig å få det under juletreet i år. 

 

 

Kunsten til Magnus Gjøen er ofte tankevekkende og ladet med følelser; en moderne spinn på gamle mesterverk. Han manipulerer sterke, og gjerne farlige gjenstander til noe skjørt, men likevel vakkert.

 

 

 

Børge Bredenbekk kombinerer ulike tekniske ferdigheter med et skarpt øye for historiefortelling og nøye gjennomtenkte komposisjoner.

    

 

 

 Christoffer Relander bruker analoge flereksponeringer for å manipulere film i kamera. Hans prosjekter blir ikke opprettet eller manipulert i en ekstern programvare, som for eksempel photoshop. 

   

                          

 

Manuel Portioli sin serie Seaweed and Crowns består av maleriet på lerret og akvareller på papir. Verkene henter inspirasjon fra maritimt landskap, og da med særlig fokus på selve livet i eller under havet.

            

                         

Ingri Egeberg beskriver kunsten sin slik: "Tegningen må skje fort. Hvis man begynner å tvile, mister streken sin kraft. For hver tegning ligger det 20 forsøk bak. Jeg er fascinert av energien i det direkte uttrykket, den nære formen tegningen gir"

    

            

 

Ståle Gerhardsen er aktuell med utstillingen "paperwork" her på Galleri GEO, og soloutstillingen "Velbekomme" i Grieghallen. Ståle beskriver kunsten sin slik: "Jeg jobber mye med inkludering, relasjoner, humor og lek. Det er noe jeg føler verden trenger mer og mer av. Nestekjærlighet, samhold og lek". 

                          

                     

 

 Vi selger også gavekort som kan brukes på både innramming hos rammeservice, og på kunst hos Galleri GEO. Disse kan bestilles på nett, eller kjøpes i galleriet.

 

 

Nyt førjulstiden, og ta gjerne en tur innom Galleri GEO for å se på utstillingene vi har nå: Velbekomme og Paperwork 

 

 

 Eldre innlegg