Sommerutstillingen hos Galleri GEO
Sommerens utstilling vil bestå av 16 kunstnere som er blitt valgt ut av over 80 søknader fra talentfulle kunstnere over hele landet. Det blir en utstilling som viser et stort mangfold av kunstnere, medium, størrelser og uttrykk. Du vil kunne se originalmalerier på lerret, gatekunst, tekstilkunst, detaljerte tegninger, skulptur, abstrakte verk, landskap, pop estetiske verk; alt du kan tenke deg. Det er ikke tvil om at dette blir en spennende og innholdsrik utstilling som er verdt å få med seg! Facebook event for åpningen

UTSTILLINGSÅPNING: Torsdag 22. Juni kl.16:00-19:00. Flere av kunstnerne vil være til stede under åpningen. Vi håper så mange som mulig tar turen akkurat denne dagen. Ta med deg vennene dine, familien din, eller kanskje en første date på en hyggelig kulturell opplevelse en torsdags ettermiddag! Alle er velkommen!

Utstillingens varighet: 22. juni – 23. juli.